​

Welkom bij M'n Zusje.

 

Voor wie voor het eerst bij ons komt eten, even een korte uitleg over ons concept.

  • Onze lunchkaart spreekt voor zich. U kunt deze lunchgerechtjes bestellen van 11 tot 15 uur.
  • Ook kunt u natuurlijk kiezen voor onze dinerkaart. De gerechten op de dinerkaart kunt u gedurende de hele dag bestellen.

Het zijn allemaal kleine gerechten uit de wereldkeuken.

Als u geen haast heeft is het leuk om 1 gerechtje per keer te bestellen. Bent u met meerdere personen kunt u uiteraard ook meer gerechtjes bestellen om deze met elkaar te delen.

 

Bij M'n Zusje draait het niet alleen om lekker eten maar vooral ook om onthaasten. U mag gerust de hele avond blijven om te genieten van onze heerlijke gerechten. Ook hebben wij een ruime keus in heerlijke wijnen en speciaalbieren (ook bieren uit de regio).

 

 

 

Nieuwe menukaart

M'n Zusje is nu een half jaar open en heeft al veel vaste gasten die regelmatig bij ons komen eten. Daarom hebben wij onze menukaart compleet vernieuwd. Dan hebben onze vaste gasten ook weer iets om te kiezen.

 

 

 

High Wine

M'n Zusje heeft nu 2 keer op een zondagmiddag een High Wine georganiseerd. De High Wine is de " classy" tegenhanger van de High Tea. Veel mensen hebben momenteel niet zo veel meer met de zoetigheden van de High Tea en drinken liever een goed glas wijn met bijpassende gerechten. De High Wine was beide keren een groot succes. Wij presenteerden tijdens deze High Wine 5 heerlijke wijnen met culinaire delicatessen, die wij zorgvuldig bij de wijnen hadden uitgekozen. Met een prachtige ambiance staat een High Wine bij M'n Zusje garant voor een bijzonder borrelmoment met vrienden, familie of collega's.

Wilt u meer informatie over ons High Wine arrangement? Vraag dan gerust 1 van onze medewerkers. Zij weten ook wanneer de volgende High Wine gepland staat.

 

 

Wat zijn de verdere plannen van M'n Zusje

  • Het voorjaar komt er aan. Wij hopen uiteraard op heel veel mooie zonnige dagen. M'n Zusje heeft een terras van 50 vierkante meter. Dit gaan we gezellig inrichten. Dan kunt u ook buiten genieten van onze heerlijke gerechten en bijzondere drankjes. M'n Zusje heeft ook een ruime keus in smoothies en cocktails.
  • Wij zijn nu druk bezig met de verbouwing van de bovenverdieping. Hier gaan we vergaderruimtes maken. Deze vergaderruimtes gaan we ook gebruiken voor wat grotere groepen die komen eten en liever apart willen zitten.
  • Ook kunt u bij M'n Zusje terecht voor het vieren van een Babyshower. Een babyshower is een feest dat als verrassing wordt georganiseerd voor de aanstaande moeder. Vraag naar de mogelijkheden.

© 2019 M'n Zusje Drachten

Oosterstraat 20A Drachten